Werkzaamheden van de schilder

Interieur schilderwerken

Onze ervaren schilders hebben tientallen jaren ervaring met het schilderen van plafonds, muren en houtwerk zoals deuren, ramen of kozijnen. Ook voor pleisterwerk, kasten of vloeren doet menig particulier en zakelijk klant een beroep op ons schildersbedrijf. Voor het verrichten van al uw interieur schilderwerk hoeft u dan ook niet verder te zoeken.

Soort schilderwerk Prijs Afhankelijk van
Plafond woonkamer
schilderen: 30 tot 70 m2
€225 – €1.750 N.v.t
Muur woonkamer
schilderen: 15 m2
€200 – €350 N.v.t
Deuren woonkamer
schilderen
€250 – €1.250 2 tot 20 deuren incl.
deurposten
Trap woonkamer €275 – €750 witten en schuren,
schoonmaken en schilderen
Kozijnen woonkamer
schilderen
€425 – €2.500 Van 7 m2 tot aan alle buitenkozijnen van 1 woning
Muur woonkamer
schilderen: 30 m2
€425 – €625 N.v.t
Muur woonkamer
schilderen: 60 m2
€925 – €1.250 N.v.t

Op schilderwerk geldt het verlaagde btw-tarief van 9% in plaats van 21%, dat is alvast mooi meegenomen.

Buiten schilderwerken

Naast onze ervaring met interieur schilderwerken kijken wij met trots terug op talloze succesvol uitgevoerde buiten schilderwerken. Bij ons kunt u schilders huren die zich al tientallen jaren volledig richten op buiten schilderwerken waarin kwaliteit en communicatie met de klant centraal staan. Een schilder huren is op die manier een virtuele garantie voor een optimaal resultaat waar u nog vele jaren veel plezier van zult hebben.

Werkzaamheden Gemiddelde prijs incl. arbeid,
verf, materialen en btw
Buitenschilder hout
Per m2 €30 – €50
Per uur €30 – €55
Buitenschilder muur
Per m2 €10 – €35
Per uur €25 – €50
Overige
werkzaamheden
Per m2 €30 – €50
Per uur €25 – €65

Decoratieve schilderwerken en muurschilderingen

Bent u op zoek naar een speels, inspirerend of sfeerbepalend decoratief schilderwerk voor een binnen- of buitenruimte? Een klein schilders team van onze specialist levert binnen korte tijd een muurschildering van opvallend hoge kwaliteit. Zo voorziet u een kinderkamer van een leuk geschilderd (tekenfilm-) karakter, uw kantoorruimte van een geschilderd logo of een buitenmuur van een indrukwekkende schildering. Onze schilders kunnen u niet enkel met de uitvoering van dienst zijn, maar desgewenst voorzien we u ook van de nodige inspiratie voor het bepalen van de juiste schildering voor uw project.

Schilders diensten huren

Voor kleine en grote schilderwerken schakel je een schildersbedrijf in via Schilder Nu. U kunt bij ons dan ook meer dan enkel een schilder huren. Ook met het plaatsen van wandbekleding, vloerbekleding of behangerswerken hebben wij veel ervaring, wat inhoudt dat wij grotere projecten desgewenst van A tot Z voor u kunnen afronden.

Buitenschilder
kosten
Gemiddelde prijs
incl. verf
schuren en btw
Afhankelijk van
Voordeur €120 – €150Grondverf + 1 keer aflakken
Achterdeur €60 – €75Grondverf + 1 keer aflakken
Raamkozijn €20 – €45Grondverf + 1 keer aflakken
Appartement €1.000 – €2.000 Verwijderen verflaag
Incl arbeid
Tussenwoning €1.500 – €3.000 Verwijderen verflaag
Incl arbeid
Hoekhuis of 2
onder 1 kap
€3.000 – €6.000 Verwijderen verflaag
Incl arbeid
Vrijstaand huis €6.000 – €12.000 Verwijderen verflaag
Incl arbeid

Sommige ruimtes schreeuwen om een bijzondere wandbekleding. Onze specialisten adviseren we u graag over het gebruik van design behangpapieren, behangposters en andere wandbekleding. Natuurlijk kunnen onze ervaren medewerkers deze wandbekleding vervolgens op professionele wijze voor u plaatsen voor een opvallend, kwalitatief resultaat.

De voordelen van professioneel geplaatste wandbekleding

Waar behangwerken in sommige gevallen nog door amateurs uitgevoerd worden, is het correct plaatsen van bijzondere wandbekleding een vak apart. Uw kostbare behangposters of design behangpapier vragen om de grootst mogelijke zorg. Zorg waar u dankzij onze experts van verzekerd bent.

Design behangpapier plaatsen

Wij zijn uw partner voor het plaatsen van design behangpapier in particuliere en commerciële ruimtes, waaronder winkelpanden en kantoren. Onze ervaren behangers dragen zorg voor de correcte plaatsing om zo uw ruimte en uw designpapier op de mooist mogelijke manier uit te laten komen.

Foto wandbekleding laten plaatsen?

De correcte plaatsing van foto wandbekleding vraagt om specifieke kennis en aandacht van een vakman. Onze gespecialiseerde teams zijn experts in het leveren van deze aandacht en beschikken over de kennis nodig om uw foto wandbekleding volledig tot haar recht te laten komen.

Wandbekleding en andere diensten

Naast fotobehang, designpapier en andere bijzondere wandbekleding kan een project behoefte hebben aan aanvullende diensten. Met onze vakmensen kunnen wij u helpen met behangerswerken, schilderwerken en vloerbekleding. Zo kunnen wij uw commerciële of particuliere project van A tot Z afronden en bent u op elk onderdeel verzekerd van dezelfde zorg en kwaliteit.

Woning of bedrijfspand behangen?

Twijfelt u nog tussen het schilderen of behangen van een ruimte? Wij dragen niet enkel zorg voor de uitvoering, maar kunnen u ook van het nodige advies voorzien. Wist u bijvoorbeeld dat het ook mogelijk is om behangpapier te laten plaatsen en dit vervolgens over te schilderen voor een bijzonder, karakteristiek resultaat? Onze ervaren behangers vertellen u precies wat er mogelijk is en kunnen feilloos inschatten hoeveel tijd en andere middelen een opdracht zal kosten.

Renovatievlies plaatsen

Renovatievlies of renovlies wordt tegenwoordig steeds vaker ingezet om gehavende muren snel en voordelig te herstellen. Dit behang, verkrijgbaar in verschillende structuren en diktes, verbergt oneffenheden, putjes en zelfs scheuren. Onze experts kunnen bij het zien van uw muur bepalen welk renovatievlies het meest geschikt is voor uw specifieke klus en dragen zorg voor snelle, correcte plaatsing.

De voordelen van een professioneel behangersbedrijf

Of u nu glasvezelbehang wilt laten plaatsen of een mooi decoratief behangpapier hebt uitgezocht, een professioneel behangersbedrijf tilt uw project naar het volgende niveau. Een snel en correct geplaatst behang zal nog talloze jaren voor een nette, sfeervolle ruimte zorgen zonder dat u zelf met allerlei gereedschappen in de weer moet.

  • Tijdsbesparing
  • Betere kwaliteit
  • Professioneel materiaal
  • Perfecte afwerking

Kostenindicatie behangen

Kostenpost behangen Prijs per eenheid
Behangklaar stucwerk €6,50 – €14,50 per m2
Materiaal €3.50 – €7.50 per m2
Kosten behanger exclusief materiaal €2 – €5 per m2
Uurloon behanger inclusief materiaal €20 – €40 per uur

Waarom een behanger huren?

Waarom zou u een behanger huren als u de klus zelf ook prima kunt klaren? Hoewel behangen wellicht simpel lijkt, kan een professionele behanger het verschil betekenen tussen bijna goed en perfect. Onze kleine teams komen voorzien van alle benodigde gereedschappen langs om uw ruimte binnen de kortste keren van het gewenste glasvezel, vlies of decoratief behang te voorzien. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar verdient zichzelf ook terug in het resultaat dat jaren meegaat.