Stucadoor inschakelen

Als u uw woning een nieuwe uitstraling wilt geven, dan doet u dit bijvoorbeeld door nieuwe meubels te plaatsen. Maar door de wanden of het plafond van uw huis te laten stucen door een stucadoorsbedrijf kunt u ook een groots resultaat boeken. Door een andere kleur te gebruiken of een structuur aan te brengen hebt u al een hele verandering aangebracht. Het is verstandig om het stucwerk uit te laten voeren door een ervaren stucadoor. Zo weet u zeker dat het netjes en professioneel wordt gedaan. Kortom, laat uw woning stucen door een ervaren vakman.

Soorten stucwerk

Er zijn veel soorten stucwerk. Elk type stucwerk heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Een aantal soorten stucwerk zijn:

• Sierpleister
• Spachtelputz
• Spuitwerk
• Pleisterwerk
• Spack spuiten
• Latex spuiten
• Betoncire

Als u meer wilt weten over de manieren van stucen, neem dan contact op met een stucadoorsbedrijf bij u in de omgeving.

Sierpleister

Sierpleister ziet u tegenwoordig steeds vaker terug in de woningen. Spack en spachtelputz zijn soorten sierpleisters. Spack kan haast op elke ondergrond worden toegepast. Dit heeft een standaard witte kleur, maar het is ook mogelijk om het in andere kleuren te laten doen. Bij het spuiten moet de ondergrond eerst vetvrij gemaakt zijn en indien nodig een primer worden aangebracht door de vakman. Hierna worden er twee lagen spack aangebracht.

Spachtelputz

Spactelputz is een sierpleister die veel wordt toegepast. Er zit een korrel dat zorgt voor de structuur. U kunt zelf kiezen welke grootte deze korrel moet krijgen. Het kan variëren van 0,5 mm tot 3 mm en kan in iedere kleur worden aangebracht op uw muur. Als u wilt dat de spachtelputz netjes op uw muur komt, dan moet u ervoor zorgen dat het gehele oppervlak glad is. Het stucwerk kunt u overlaten aan een stucadoor.

Een stucadoorsbedrijf bij u uit de buurt

Als u het stucen van uw huis wilt laten doen door een erkend stucadoorsbedrijf, dan wilt u natuurlijk niet teveel betalen. Hiervoor bent u bij de vakmannen van Stukadoor-Nu aan het juiste adres. Doe een offerteaanvraag en ontvang vrijblijvend aanbiedingen van stucadoors bij u uit de buurt.